www.elemeklerim.com yeni e-satış sitemize herkesi beklerim..


Merhaba ,

Benim takı dünyama hoşgeldiniz .....

Aksesuarlara olan merakım ve bir şeyler üretmenin dayanılmaz cazibesiyle takı yapmaya ve şimdilerde de taç süslemeye başladım..Beğendiğiniz ürünlerim için boncuktakikolye@gmail.com adresine mail atarsanız en kısa sürede size dönerim.Özel siparişleriniz için mesaj atmaktan çekinmeyiniz.Kampanyalı ürünler hariç kargo ücreti alıcıya aittir.Kısacası cevabını bulamadığınız her şey için mesajlarınızı beklerim.

İlginize teşekkürler

Eşarplarınızdan Yazlık kolye Yapınız

4 Mayıs 2010 Salı
0 yorum
2010 yazının en şık ve en beğeniyle takılan kolyeleri Eşarp Kolyeler olacak hiç şüphesiz.. Asaleti ve çeşit çeşit renk uyumlarıyla bu kolyeler sizi büyüleyecek.. Kendine bu kolyelerden yapmak isteyenler için işte el emeğiyle yapılmış bazı alternatif modeller.. Resimleri bir başka arkadaşımdan aldığım için kaynak gösteremiyorum.. Kaynak göstermemi isteyenler lütfen irtibata geçsinler.. Yapanların ellerine sağlık..



























Tellerden Şaheser kolye uçları

3 Mayıs 2010 Pazartesi
0 yorum
Altın sarısı, bakır yada gümüş..Elinizde var olan takı tellerini çeşit çeşit boncuklarla süsleyerek şahene kolye uçları yapabilirsiniz..İşte sizlere yapmaya değer harika modeller..
















Jewelry patterns, jewelry making, necklace models, bracelets, earrings, jewelry design, construction of necklaces, earrings and construction, the construction of bracelets, bead jewelry, bead art, peyote models, wire jewelry, pearl jewelry, hand jewelry labor ,selling jewelery,selling necklace,selling earring