www.elemeklerim.com yeni e-satış sitemize herkesi beklerim..


Merhaba ,

Benim takı dünyama hoşgeldiniz .....

Aksesuarlara olan merakım ve bir şeyler üretmenin dayanılmaz cazibesiyle takı yapmaya ve şimdilerde de taç süslemeye başladım..Beğendiğiniz ürünlerim için boncuktakikolye@gmail.com adresine mail atarsanız en kısa sürede size dönerim.Özel siparişleriniz için mesaj atmaktan çekinmeyiniz.Kampanyalı ürünler hariç kargo ücreti alıcıya aittir.Kısacası cevabını bulamadığınız her şey için mesajlarınızı beklerim.

İlginize teşekkürler

Fermuardan Yaratıcılığı zorlayan takılar

30 Mart 2010 Salı
0 yorum
Fermuardan yapacağınız kolye,küpe ve bilekliklerle fark yaratmaya ve özgün tasarımlar yapmaya ne dersiniz. İşte sizlere netten seçmece fermuardan takı modelleri..






































Kum ve boru boncuklardan yıldız küpe yapımı

25 Mart 2010 Perşembe
0 yorum
Yapılışı:

10kum boncuğu gecirip önce yıldızın göbeğini yapıyoruz .kollarını ise kaldığımız yerden devam ederek misinaya bir kum bir boru beş kum boncuk alıp dönüp boru buncuktan sonraki ikinci kum boncuktan geçerek tekrar bir kum bir boru bir kum alıp ikinci kola geçiyoruz.diğer kolları da aynı şekilde yapıyoruz.ve bu şekilde tamamlıyoruz..


Eşarptan kolye yapınız

0 yorum
Eşarp yada fularınızdan kolye yapmayı hiç düşündünüz mü? İstediğiniz bir fular yada eşarbın içine boncuk koyup eşarbı yuvarlayın ve düğüm atın her boncuk için aynı işlemi tekrarlayarak istediğiniz uzunlukta kolyenizi tamamlayabilirsiniz. İşte size bazı örnekler..











Boncuklarla bezenmiş tığ ÖRgü kolyeler

24 Mart 2010 Çarşamba
0 yorum
Tığ örgü ve boncukların zerafetini bir araya getiren birbirinden şık kolye modelleri netten bulunup işte burada..Bu kolyelerden Yapmaya değmez mi sizce.. Resimlere tıkkk...


























Tel dizayn Çeşit çeşit kolye uçları

19 Mart 2010 Cuma
0 yorum
Bir parça tel ve çeşitli boncuklarla yapabileceğiniz çeşit çeşit tasarlanmış şık kolye uçları netten bulunup işte buradaaa...Harikalar bence. En kısa sürede ben de bunlardan yapıp sizlerle paylaşacağım..















Kum boncuklardan yepyeni El emeği Küpeler

17 Mart 2010 Çarşamba
0 yorum
Kum boncuklardan küpe yapmak isteyenler için işte çok şık çeşit çeşit küpe modelleri..Hepsi de yapmaya ve takmaya değer..















Jewelry patterns, jewelry making, necklace models, bracelets, earrings, jewelry design, construction of necklaces, earrings and construction, the construction of bracelets, bead jewelry, bead art, peyote models, wire jewelry, pearl jewelry, hand jewelry labor ,selling jewelery,selling necklace,selling earring